topkurv-bg
Betalingskort

0 varer i kurven

Det sejlertøj, vi sælger, er af den bedste kvalitet, med de nyeste funktioner og de nyeste design. Vi bestræber os på at være med fremme, hvor udviklingen sker, og forhandler de mærker, som ønsker at profilere sig som tøjmærker, der gør noget for sejlerne. Designerne hos alle vores mærker har taget udgangspunkt i sejlerne og deres behov, så funktionalitet og design går op i en højere enhed, hvorved dit sejlertøj bliver af bedste kvalitet. Det er vigtigt, at det sejlertøj og udstyr, du køber, lever op til dine behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Vi har selv stor erfaring med brug og udvælgelse af alle former for sejlertøj, opnået gennem mere end 30 års erfaring på vandet. Så hvad enten du skal bruge en sejlerjakke, sejlerbukser, redningsvest eller andet, så finder du det bedste her på siden. Når det kommer til fodtøj som sejlersko og sejlerstøvler, har vi også nogle af markedets bedste produkter.

Sejlerjakke billede

Sejlerjakker

Sejlerbukser

Sejlerbukser

 Sejlertrøjer billede

Sejlertrøjer

Redningsveste billede

Redningsveste

 Sejlerstøvler

Sejlerstøvler

Sejlerhandsker

 Sejlerhandsker

Tørdragter

Tørdragter

Sejlersolbriller

Sejlersolbriller

 

 

Sikker handel

Lås


Mønter ikon
 Pris

Pris og kvalitet går hånd i hånd. Ligesom alle andre produkter du finder på easy-sailing.dk, er vores sejlertøj af højeste kvalitet.


Post Danmark ikon
  Levering

Når du bestiller sejlertøj, bestræber vi os på at sende pakken samme dag. Som udgangspunkt er fragten 75 kr., som dækker at dine varer er forsikret og levering til døren med Post Danmark.

100% garanti
  Garanti

Vi garanterer, at alt sejlertøjet er af højeste kvalitet. Lever tøjet ikke op til dine forventninger, bytter vi med et smil.

Sikker betaling
  Betaling

Alle betalinger på easy-sailing.dk er sikret og krypteret af PBS.

Returret
  Returret

Du har altid 28 dages returret.

 


Du kan handle
alle 24 timer i døgnet.