Varmesåler

Varmesåler - Få varme såler i op til 5 timer.

 

 

Vælg venligst din størrelse:

 

Varmesåler med garanteret virkning

Mange billige varmesåler virker ikke som lovet. Vi garanterer, at de varmesåler du køber hos os, virker som de skal, ellers bytter vi med et smil.


Undgå kolde fødder - Du får varme fødder igen

Nu er det slut med kolde fødder. Med varmesåler fra easy-sailing.dk, der virker op til 5 timer, er du garanteret varme fødder. Varmesålerne har en maksimum temperatur på 45 grader. Gennemsnitlig temperatur: 37 grader.


Varmesålernes vejledning

Tag varmesålerne ud af pakken og placer dem i skoen som en almindelig sål. Vent nogle minutter. Det tager kun et øjeblik for varmesålerne at opnå maksimum temperatur. Du vil have dejlige varme fødder i op til 5 timer.


Varmesålernes sikkerhedsvejledning

Bør ikke bruges til medicinal brug. Bør ikke bruges af børn under 6 år. Brug ikke på hævet, brækket, betændt, frossen eller følsom hud. Brug ikke mens du sover. For at undgå brændsår, fjern øjeblikkelig, hvis varmen bliver ubehagelig. Hvis der under eller efter brug sker en af følgende ting: Hudirritationer, brændende, svulmende eller hævelse. Stop øjeblikkeligt og søg læge. Hverken stik eller skær i varmerne. Hvis indholdet bliver synligt, undgå da kontakt med øjne eller mund.


Varmesålernes indhold

Jern pulver, salt, aktivt kul, vand, vermiculit


Engangsvarmesål

Smid venligst varmesålen i en skraldespand efter brug.